GRIRO este un producător de echipamente pentru procese complexe pentru rafinării, industria petrochimica, industria chimica și a îngrășămintelor, prelucrarea petrolului și gazelor, centrale electrice și alte industrii conexe.

O Cariera la GRIRO

Pentru noi performanţa nu este doar un cuvânt ci reprezinta esenţa comportamentului nostru.

Performanta poate fi realizata numai cu personal competent și de aceea ii consideram pe angajații noștri motorul pentru obţinerea performantei.

Asiguram permanent programe de pregătire și calificare atât pentru pregătirea tehnica legata de sistemele și procedurile tehnologice dar și pentru dezvoltarea mediului de afaceri, a inteligenţei emoționale, orientarea către calitate şi managementul performantei.

Va invitam sa lucrați cu noi daca: sunteți dedicați performantei, sunteți inovatori, hotărați, serioși și doriți sa lucrați într-o echipa de profesioniști.

Daca experiența și competenţa dumneavoastră corespund necesitaților noastre, așteptam cu nerăbdare cererile dumneavoastră de angajare.

Chiar daca sunteți indecişi, puteți sa ne trimiteți CV-urile dvs noua la: recrutare@griro.ro menționând postul pentru care doriţi să aplicaţi.

Vom analiza cu atenţie fiecare CV primit, vom reţine in baza de date CV-urile care probează o pregatire solidă in domeniu și va vom contacta pentru interviu imediat ce vom avea un post liber pentru aplicaţia solicitată.

Pentru mai multe informații va rugam sa ne contactați la:

Departamentul Resurse Umane

Telefon: +40 21 224 1965
E-mail: recrutare@griro.ro

Posturile Libere Curente

Lăcătuș

Responsabilitati: Executarea lucrarilor premergatoare operatiilor specifice de montare si demontare a agregatelor sau a componentelor mecanice, Respectarea documentatiei tehnice, Executarea lucrarilor mentionate in documentatia tehnica: trasare, taiere, ajustare, polizare, asamblare, montare, Folosirea instrumentelor de masura specializate.

Sudor Electric Manual

Responsabilitati: Executarea lucrarilor premergatoare operatiei de sudura, Executarea lucrarilor de sudura, Executarea lucrarilor de sudura, Realizarea la termen, cantitativ si calitativ a lucrarilor incredintate

Inginer Proiectant

Cerințe: – Absolvent facultate tehnica –profil inginerie mecanica sau inginerie de proces – Minim 2 ani experienta in domeniul proiectarii Vase sub Presiune, Piping, Mecanica – Cunostinte utilizare program grafica.

Inginer Sudor

Responsabilitati Inginer Sudor: omologarea procedurilor de sudare (PQR) calificarea sudorilor in conformitate cu standardele utilizate intocmirea documentatiei tehnice (WPS, PQR, Instructiuni tehnice de lucru, Proceduri de sudare) utilizarea codurilor de executie in procesul de productie (ISCIR).