GRIRO are o experiență îndelungata în asigurarea transportului produselor, la cererea clienţilor. În acest sens, colaborăm cu parteneri profesionişti şi de încredere care posedă şi asigură logistica și transportul echipamentelor noastre pe cale rutieră, feroviară, navală sau, in situaţii de necesitate, pe cale aeriană și care asigura obtinerea autorizațiilor și aprobări speciale necesare transportului echipamentelor agabaritice.

Alternative şi Distanţe de Transport

Terminale Locale Locația Regiunea Distanța km
• Rețea Rutiera Calea Griviței La sediu – București 0 km
• Cel mai apropiat Terminal CF Griviței La sediu – București 0 km
• Cel mai apropiat Terminal Cargo aerian Otopeni Aeroport București 16 km
• Cel mai apropiat Terminal fluvial Oltenița Port Port la Dunăre 60 km
• Cel mai apropiat Terminal maritim Constanța Port Marea Neagra 250 km

Transporturile pe rețeaua rutiera sunt asigurate de companii de transport profesioniste, care sunt ghidate și asistate de autoritățile locale pe toate drumurile și autostrăzile de pe teritoriul României.

Este disponibil și transportul rutier de-a lungul Europei Continentale, Europa de Est și Asia (pe continent), pentru care este necesara obținerea de premise speciale pentru transport și vămuire pentru fiecare tara de tranzit pana la destinație finala.

Transportul pe calea ferata poate fi asigurat direct din uzina, GRIRO fiind direct conectata la Sistemul Feroviar din Romania.

Sistemul romanesc de cale ferata este conectat la sistemul European și la cel din Asia (continental).

Transportul pe fluviu sau pe mare poate fi asigurat fie din Oltenița – port la Dunăre (60 km) sau de la Constanta port la Marea Neagra (250 km).

Livrarea echipamentelor la terminalele de baje poate fi asigurat cu camionul pe rețeaua rutiera locala sau , in situatii exceptionale şi cu acordul clientului, cu helicopterul in funcție de gabaritul și masa  echipamentului.